666

Istina o Kristu i Antikristu je jedna od najbitnijih istina za ljudski rod. Sa stajališta na kome stojim vidim da je Krist i Antikrist jedna te ista osoba. Proglašavam li ja to Antikrista Kristom? Ne, Krist nije Antikrist, niti je Antikrist Krist. Nije problem u ovome nego je problem u nazivu Antikrist.

Što je Antikrist? Nekad davno, a i ne tako davno, javila su se proročanstva koja su najavila zbivanja koja će opasno napasti kršćanstvo, ili neke njegove dijelove. Otkrovenje, biskup Malahija, Nastradamus, Fatimsko proročanstvo i slična proročanstva najavila su to zbivanje koje će smrtno opasno zaprijetiti prvenstveno rimokatoličkoj crkvenoj organizaciji. Ovdje se mora znati da se rimokatoličanstvo sastoji iz dva dijela, prvi, donji dio, je rimokatolička baza, a drugi, gornji dio, je rimokatolička nadgradnja. Jednostavnije rečeno, dijeli se na stado ili pastvu, i na pastire. Stado je baza, a pastiri su rimokatolička nadgradnja. Ta najavljena zbivanja ne govore o destrukciji nad bazom, nego govore o destrukciji nad nadgradnjom. Tu destrukciju će morati netko da izvrši. Taj izvršitelj je nazvan Antikrist i to je nazvan tako od strane nadgradnje kojoj prijeti kraj. Kako se njihova istina temelji na proglašenoj istini da je Isus Nazarećanin Krist, tako su oni sebe identificirali sa Kristom. A to znači da je napad na njih, prema njihovom shvaćanju, napad na Krista. Dakle, napad na njih je napad na Krista i samim tim napad na Boga. To je njihova istina. Zbog takvog njihovog stava, tog budućeg izvršioca su nazvali Antikrist. Dakle, Antikrist je njihova kovanica nastala u skladu sa njihovom istinom. Krist je mnogo toga, a između ostalog on je vrhovni pastir koji je “šef” svih pastira. Kad dođe taj šef pastira, on će izvršiti inspekciju (a već je došao, i već je izvršio inspekciju stada zemaljskih i pastira tih stada. Naći će da pastiri ne “napasaju” stada, nego da napasaju samo sebe. Posljedice toga su katastrofalne. Što će šef pastira učiniti? Ukinut će to pastirstvo i kazniti pastire. Tad će se desiti prizori iz treće fatimske tajne, i tad će doći kraj papinstva koje je najavio biskup Malahija. Prema nekim jednadžbama ovaj papa neće doživjeti sudbinu opisanu u trećoj fatimskoj tajni, nego će to biti sudbina njegova nasljednika. Tog šefa pastira, stvarnog Krista, oni će proglasiti Antikristom kako bi stado naveli da se suprotstavi tom Božjem vrhovnom pastiru. Na osnovu ove istine kažem da je Krist i Antikrist jedna te ista osoba, s tim da Krist nije Antikrist nego će ga neodgovorni pastiri proglasiti Antikristom. Znaju oni da je on tu, samo ne znaju gdje je i u kome je, i ne znaju ono najbitnije, tko je on o poslanju. Njih su uvjerili da je Isus Nazarećanin po poslanstvu Krist, a to nije u skladu sa istinom. Nema Pravde, nema Slobode, samim tim nema ni Istine.

Pravda, Sloboda i Istina su Kristove sjene na zemlji. Nema Kristove sjene na zemlji nema ni Krista. To je mjera Krista a ne riječi, čuda ili kojekakva sumljiva priznanja. Krist će na zemlju postaviti Pravdu, Mir, Slobodu i Istinu, i to će biti dokaz da je on Krist. Isus nije postavio, a ni ostavio Mir, ni Pravdu, ni Slobodu iza sebe. No, jest ostavio jednu veliku dozu Istine, a jedna od tih istina jest i to da je zabranio, strogo zabranio, da ga se naziva i smatra Kristom. Krist neće biti protivnik Isusa Nazarećanina, ne, nego onih koji mu se suprotstave i koji ga proglase Antikristom. Živi bili pa vidjeli.

Podeli sadržaj
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •